HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

2008.12.12. 15:05 solymi

Akkor most kik is vagyunk, és mit akarunk?

 Az utóbbi években érdekes, inkább szomorú társadalmi jelenségek tanúja voltam kis országunkban. Azt hiszem nem véletlen a mondás, hogy a fejétől bűzlik a hal. Sajnos azt mondhatjuk, h már jó néhány 10 - 100 esztendeje nem volt egy alkalmas vezetője kis országunkank, és ez megis látszik rajtunk. Ma nem becsüli senki a munkát és az ehhez kapcsolódó értékeket. Éljünk segélyből, heréskedjünk, és panaszkodjunk, hogy szemét kormány.

Érdekes az a statisztika, ami mutatja, hogy mennyien dolgoznak az országban aktívan, mennyi nyugdíjas, diák, szociális segélyen éló, közalkalmazott van. Ebből le lehet vonni néhány következtetést. Emberek talán mindenkinek összekellene szednie magát!

AHELYETT, HOGY A TÖKÖTÖKET VAKARNÁTOK INKÁBB MENEJETEK EL DOLGOZNI, ÉS EZ AZ ORSZÁG IS JOBB HELY LENNE.

Fesztiválok országa: a sajnálatos őszi eseményeknél is megfigyelhető volt, hogy mennyi ráérő emberünk van, vagy mindenki a Kossuth téren tölötte a vakációját, vagy elmegyünk ide-oda ellentétet szítani. Biztos az érintettek úgy érezték egy kis stress levezetés, de hogy azt nyilatkozza valaki, hogy azért ment a székházba, hogy a kedvenc csapatom feljusson az NBI-be az erős.

Példát lehet venni. Vannak országok ahol ez jól működik: Baszkok, Írek. Ők tudnak küzdeni az igazukért. Nem csak nyomnak egy gulyáságyút a parlament elé :D. Tiszta röhely. Semmien eszközzel nem lépnek fel a külföldi események ellen. Csak a szar szlo***a. Különben is magyar-szlovák, vagy cseh-szlovák? Hogy idézzek egy nem rég hallott mondást. 

Hamár itt tartok akkor még egy okosság: hajnal előtt legsötétebb az éjszaka, de úgy érzem még messze vagyunk a hajnaltól. Nem baj majd a gyerekeidnek jobb lesz, de apámnak is ezt mondták, sőt a nagyapámnak is, és egyre nehezebb hinni ebben. Lesz itt rend? Lesz miért dolgozni? Vagy maradok, maradunk akik viszik a hátukon a többieket? 

Meg a nagy f***t!

 

Solymi

2 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kerettagok.blog.hu/api/trackback/id/tr7819086

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.12.14. 11:35:43

Játék az egész világ A Kisalföld november közepén címlapon hozta a hírt: átadták Magyarország első nyugdíjas-játszóterét. Mi meg utánanéztünk, hogy mégis mi a fene ez. A Kazinczy-gimnázium előtti Eötvös téren megépített idősek játszóparkjában válogatott j…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2008.12.12. 19:28:07

"ha nem tetszik el lehet innen menni" :)

ismered a viccet a pokol bugyrával meg a magyarokkal kapcsolatban.
"a magyarokat nem kell őrizni ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza"

porhintő 2008.12.14. 03:23:27

Menj már a picsába innen, de tényleg. Mit képzelsz magadról!!?? Még, h az én jó kis segélyemet elvedd, az már tényleg töb a soknál!!!! Üdv:Győző
süti beállítások módosítása