HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

2009.04.27. 10:31 solymi

Summma - múltheti értékelés

Először had fejezzem ki azt, hogy mélységesen szomorú vagyok abból kifolyólag, hogy sokan kihagyták a szerdai eseményt. Mindazonáltal remek sportesemény volt ahol a Liga válogatott (Az meg melyik klub?). Kiváló játékkal 2-5-re kikapott a Milantól,de Ezen valahogy nem lepődtünk meg. Majd elindult a kedvenc külföldi csapatom kálváriája. 

Claudio a nagy multú olasz klub edzője egyre inkább leszerepel. Szerencsére és többek örömére, a klub vezetése kiáll Rani mellett, hiszen 2 szezon alatt mindent megnyert amit csak kellett pl. a fent említett vezetőségből a kedves sport igazgatónak: Secco megerősítette, hogy jövőre is ClauPapa fogja edzeni a csapatot. Hál'Istennek legalább nem kell izgulni sokáig a BL-ben...

Többen annak adtak hangot, hogy ezzel a játékos kerettel tudhattuk volna, hogy nem fogunk scudettot nyerni. Embeeeeer! Ez a keret ütötte meg a Real-t is akkor még jó volt? Kinek van ennyi tyúkesze elmentek ti a PICSÁBA! Ősszel még BL trófeáról beszéltetek, aztán scudettoról, aztán olasz kupáról, aztán BL selejtező körről, és a végén megveregütjak a saját vállunkat, hogy nem estünk a seria A-ból? Tavaly ilyenkor több potunk volt mint most. Bekaphatjátok! Miben merült ki a budget? Egy új edző vinné a pénzt? Ha nincsen játékosunk télen miért mondtátok, hogy nem kell senkit se igazolni? Nevetséges. 

Az öregnek igaza volt,ha jól megy akkor szeretik az edzőt, ha szarul megy két meccsig is akár akkor utálják. Ne felejtsd el Clau, hogy az a JUVENTUS! Az utolsó előttinek ütni kellett volna 5öt és egyet se kapni. Ennyit a 2. helyről. Pedig a Inter bőségesen hibázik, ezen a 7végén is kikapott. Ha hoznánk a meccseket simán elsők lehetnénk. Biztosan nem bírták a skacok a nyomást, nem az öreg rakja össze szar minden 7végén a keretet.

Más: jó hír, hogy imádott magyar klubbunk a Ferencváros megtudta verni az utolsó helyezetett. Az utóbbi időben jól teljesít a klubbunk, uh lassan elhihetjük, hogy fel fogunk jutni, és ha minden jól megy akkor a következő fordulóban ünnepelhetjük a feljutásunkat az NB1-be. Már nagyon várok egy FTC - szaros lila majmok mérkőzést. Remélem szét ütjük a szájukat.

Más: A Győri Audi ETO bejutott a kézilabda BL döntőjébe. Ezúton is grat nekik! Érdekes, hogy vannak olyan sport ágak ahol kiemelkedően teljesítenek a magyar a klubbok is, és ezek iránt nagyon csekély érdeklődést mutatunk, uh itt dobnám fel az 5letet, hogy menjünk le mi is a döntőre és nézzük meg.
Info: Veszprém Aréna 2009. május 16-án 16:15 - 5000. ft-a jegy

Más: F1. Sajna-bajna azt kell hogy mondja ez nem a Ferrari éve lesz. Úgy érzem kicsit szét esett a team, és a csökkentett költségvetésből a kevés tesztel, és a csapat igazi koponyái nélkül nem fog menni. Amúgy meg a 2 kutyaütőt se tartom érdemesnek arra, hogy egy ilyen patináns olasz istálló gépeit vezethesse. Ami vígasztal, hogy megszereztünk vért izzadva az eslő pontjainkat, és a nagy "riválisok" McLaren, Renault, BMW, sem tudtak elhúzni, sőt ők is szenvednek. Érdekes folytatásnak nézünk elébe. 

Mindazonáltal jó látni, hogy nem a csokker a jövőnk, ha nem a kis Scumacher Vettel. Jövőre jó lenne látni üdvözölni a Ferrari színeiben, és nem a ezüstNyilasoknál. Amúgy mindeki úgyis Ferrariban szeretne világbajnok lenni.

Az utlsó gondolat, a magyar válogatott a hoki vb-n játszik jelenleg. Sajnos 2-ből semmi idáig, uh bízunk a Fehérorszok elleni mérkőzés sikerében.

Nah most osztottam az észt bőséggel, uh

 


Love & Peace
Solymi

Szólj hozzá!

Címkék: olasz foci juventus f1 győr 1 kézilabda forma kupa bl hoki ftc ferencváros fradi nb1 nb2 juve scudetto


A bejegyzés trackback címe:

https://kerettagok.blog.hu/api/trackback/id/tr971088865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása