HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

2009.05.01. 09:56 solymi

Rescpect

Ma a reggeli teám szürcsölegtése melett böngészgetem az on-line sajtót és sok figyelemre méltó eseménnyel szembesültem. Ezen felbuzdulva gondoltam írok egy bejegyzést amit senki se fog elolvasni...

Mint tudjátok ma a munka ünnepe van ennek apropóján tartja a világ egy része a munka ünnepét. Ezen felbuzdulva mélyen tisztelt Leventénk csap egy hatalmas nagy ereszd el a hajam típusú rendezvényt ahol Kikivel karöltve előad 3 ismert slágert: Subiduma, Madam Pompadour és a Táncosnő dalokat. Levent polgármesteri kötelességeit félredobva már napok óta csak erre gyúr az együttes tagjaival. Innen sikeres fellépést kívánok, és jó szórakozást.

Rendezvény infokhoz kérlek kattints ide.

A városunkat érintő további események. A főváros közgyűlése 65 igen és 1 nem mellett elfogadta a határozatot mely szerint a parkolási díjakat emelik a fővárosban. Lassan egy éve járok rendszeresen a városban, és a parkolás egy olyan kardinális probléma amire a döntéshozók nagy ívben szarnak. Folyamatosan csak dumát halljuk és cselekedetkben nem nyilvánulnak meg a mélyen tisztelt képviselő urak.

A múlt héten szereztem tudomást, hogy Rogán Antal úr a FITYESZ gyökeres tagja, elindított a Fő utca felújítást amelynek a végén lefogja azt zárni, és csak a 15ös busz haladhat majd keresztül rajta, így ezzel is kiszorítván a forgalmat a városból. 
Neki is szeretnék gratulálni, és nagyon jó elképzelés, de Anitkám mégis hol a picsába menjek??? Ezzen az útvonalon 30-40 perc alatt megtettem a Csepel - Angyalföld távot, most min. 60 perc más irányban. 

A múltkorában gondoltam leteszem a gépet az Örsön és onnan tömegközlekedek, kaptam is egy 8 ropis bűntit. Mehetnék még bringával, de a 7es sofőrje gondolkodás nélkül elütne, uh ezt is kihagynám. Uh ezek után megbaszhatom az anyámat vagy mivan? KÖCSÖGÖK.

Arról nem is beszélve, hogy perkázom a parkolást keményen a városban és ennek ellenére is megbűntet az ellenőr. Szép, és mostantól havi egy reklomálási lehetőség van. Ezt mi simán tűrjük... Bezzeg a 300ftos vizit díjat elnyomtuk... Birkák országa.

 

Lehet, hogy tényleg el kell innen költözni!

 

Love&Peace
Solymi

Szólj hozzá!

Címkék: budapest bkv első parkolás főváros emelet kiki levente ríz xvii


A bejegyzés trackback címe:

https://kerettagok.blog.hu/api/trackback/id/tr271096929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása