HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

2009.04.06. 13:02 Kagylo

ELÉG VOLT!

Politikai nézetemet nézve én bal oldalinak tekinteném magam. Eddig. Egész pontosan Fidesz ellenes vagyok.

Az elmúlt 6-7 év sokkan megmondták, hogy egy nagy szar volt. Nem mintha olyan nagy dolgok lettek volna az előtt, akkor még névrokonom, a nagy O.Viktor volt az állam bácsi.

Szarban van az ország, a csapból is ez folyik.

az újraalakuló kormány ismét a társadalom szegényebb rétegein akar húzni, nyugdíjasok, közalkalmazottak. megvonják a 13. havi fizetéseket, befagysztják a fizetés emeléseket.

Én ezt értem, hogy valahol kell, de miért pont itt?!?!

Mér nem lehet a magyar társadalom gazdagjait megadóztatni, emelni az SZJA-jukat, és még jó pár dolog.

Jah, hogy akkor a saját zsebükből, illetve akiket eltartanak, azoknak kéne szerepet vállalni hogy kimásszunk a szarból?! hát kurvára nem érdekel! Tök jó, hogy megint rebesgetik az ingatlan adót, miért fáj az, hogy amit szüleink+nagyszüleink felépítettetek, és tulajdonképpen egyetlen igazi érték ami a magyar családoknak tulajdona, azt is megadóztatják!

és amiért ez a pár sor kikivánkozott belőlem, az tegnapi Kongresszusi Központban felhangzott nóta. Amikor anyám meghallotta, majdnem szívinfarktust kapott! (a tegnapi felvételt még nem találtam meg a neten)

szumma szummárom a kurva anyját az mszpnek és a fidesznek!

 

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kerettagok.blog.hu/api/trackback/id/tr131049448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymi 2009.04.06. 18:47:35

Ez egy abszolút jogos topic. Az a helyzet, hogy az éremnek nyilvánvalóan több oldala van. Sajnos a helyzet az, hogy kapkódósak, poluraisták lettek a politikusaink, mert ahelyett, hogy a tartós fejlődés pályájára léptünk volna. Még 2-3 éve, és sztem még most sem késő, csak most sokkal nehezebb lesz. A sokat szidott Bokros Lajos elindított felvállat döntéseket amelyeket az emberek nagyon megszínylettek, de elindult az ország felfelé, a gazdaság termelt. Utánna mind2 pártunk próbált olyan döntéseket hozni, hogy jobb legyen az országnak. (pl.: 13. havi nyugdíj) ma már ez mintha térmésztes lenne pedig kerestem a naptárban és sehol se találtam azt a hónapot. Szóval korai volt ez a dolog, mint sok más dolog is. Az a helyzet, hogy azt a 10000 gazdagot hiába súlytanád magasabb SZJA-val nem jelente olyan sok milliárdot (zárójelben: a fizud 54% az államé, és ezért jelentenek be 4 órára, minimál béren, és majd csodálkozol, hogy nem lesz nyugdíjad), mint elvenni a 13. havi nyugdíjat, juttatást. Én személy szerint mint kis vállalkozó azt mondom, hogy már nem lehet a vállakozókat tovább súlytani, mert bezárok, és elmegyek segélyért, m még így is jobban járnék. Akkor aztán senki nem fog beledobni a közösbe és nyugdíj se lesz....

solymi 2009.04.06. 18:48:33

Bocsi a hibákért, de egy 100*50 doboz van, és nem vettem észre, csak amikor elküldtem.

Kagylo 2009.04.06. 21:00:13

Akkor lesz itt jó világ ha az 5 nyelven beszélő ellenőr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a mágnesvasútra, amin gazdag közalkalmazottak utaznak a korrupció miatt elitélt politikusokhoz
beszélőre, és közben özv. Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához, hogy megkérdezze, ki lőtte le Demszkyt Orbán temetésén.
süti beállítások módosítása